Verzenden & retourneren

Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen tussen de volgende verzendopties:

LEVERINGEN IN NEDERLAND

Zelfvullen.nl
werkt voornamelijk met Postnl. Sommige producten worden vanuit onze centrale magazijn verstuurd, andere direct vanuit de fabrikant. Derhalve kunnen (deel)verzendingen met andere vervoerders worden verzonden.

PostNL - Discountsupplies.nl Postnl levert in de regel binnen 24 uur, behalve op zondag en maandag, en op feestdagen. Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt voor verzending krijgt u van ons een Track&Trace nummer toegestuurd. Met deze code kunt u uw bestelling online volgen via Postnl.nl.

Wij versturen uw bestelling met handtekening voor ontvangst en verzekerd.  

Voor leveringen in Nederland betaald u slechts €3,95. Bestellingen boven €50 (ex BTW, of €60,50 inclusief BTW) worden gratis geleverd!

Zelfvullen.nl garandeert dat wij conform het onderstaande schema (zie Levertijd) uw bestelling verwerken en afleveren aan Postnl. Wij hebben echter geen invloed op het schema van de vervoerder, stroringen, stakingen, en fouten van vervoerders. Wij hanteren derhalve een officiële levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen.

Indien u niet thuis bent kan het volgende gebeuren:

Postnl levert of bij uw buren, of neemt uw pakket weer mee. De volgende dag biedt Postnl uw pakket weer aan. Bent u wederom niet thuis? Uw pakket wordt naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht, u kunt uw pakket hier zelf opfhalen. U krijgt telkens een brief in de brievenbus met instructies. Lees de instructies goed door.


LEVERINGEN IN BELGIË

België - Discountsupplies.nlBestellingen met een afleveradres in België worden via Postnl verzorgd en worden in de regel de volgende werkdag verwerkt. Voor zendingen naar België krijgt u van van ons een Track&Trace nummer om uw zending te traceren. Alle verzendingen voor België worden met bovengenoemde trackingnummer verzekerd verstuurd.

Verzendkosten voor België zijn slechts €5,95. Bestellingen boven €50 (ex BTW, of €60,50 inclusief BTW) worden gratis geleverd!


AFWIJKENDE LEVERING: BRIEVENBUS POST

In het geval dat de bestelde artikelen als brievenbuspakket kan worden verstuurd, wordt uw bestelling met reguliere post verstuurd. U ontvangt dan geen Track&Trace nummer. De verzendkosten worden altijd volledig doorberekend. Zelfvullen behoudt zich het recht voor om te beslissen of uw bestelling als pakketpost of als brievenbuspost wordt verstuurd.

LEVERTIJD

Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden (mits op voorraad en betaald) nog dezelfde dag verwerkt. Bestelling geplaatst na 15:00 uur worden de volgende werkdag verwerkt. In de regel worden uw bestellingen dan de volgende werkdag geleverd. De officiële levertijd is echter altijd tussen de 1 en 3 werkdagen. In bepaalde regio's wordt uw bestelling ook op zaterdag geleverd.

Heeft u 3 werkdagen na onze verzendbevestiging uw bestelling nog niet in huis? Stuur ons dan een email met uw gegevens en uw ordernummer. Wij zullen dan alles aan doen om te kijken waar het mis is gegaan, en om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis krijgt.

 

Retourneren

AFKOELINGSPERIODE

U heeft altijd het recht om binnen 14 dagen uw product zonder opgaaf van reden te retourneren. Deze op-zicht-termijn, of zogenaamde afkoelingsperiode is voor u als consument belangrijk omdat bij kopen op afstand u niet in de gelegenheid bent om het product daadwerkelijk te zien voordat u het product daadwerkelijk koopt.

Indien u een beroep wilt doen op de afkoelingsperiode is het belangrijk om te weten dat er enkele spelregels gelden:

 • U kunt het product 14 dagen op zicht hebben. U kunt het product uit de verpakking halen mits het de verkoopbaarheid na retourneren niet schaadt. Het door u op zicht gestelde product mag geen sporen van verbruik vertonen.
 • Op sommige producten is deze regel niet van toepassing:
  • Verbruiksartikkelen waarvan de verpakking is geopend.
  • Software waarvan de zegel is verbroken
  • Op-maat voor u bestelde producten. Producten waarvan u vooraf de specificaties verschaft bestellen wij speciaal voor u. U kunt deze producten derhalve niet retourneren.

GARANTIE

Naast bovengenoemd recht kan het ook zijn dat het geleverde product niet goed functioneert. Voor al onze producten hanteren wij een garantietermijn van 24 maanden. Binnen deze termijn Garantie - Discountsupplies.nlzal Zelfvullen.nl altijd overgaan tot vervanging van het product (binnen een redelijke termijn). Indien het product niet meer kan worden geleverd, kan Zelfvullen beslissen om uw aankoopbedrag terug te storten.

Naast het feit dat wettelijk deze garantie goed is geregeld vinden wij het onze plicht om er voor te zorgen dat onze klanten nooit de dupe worden van niet goed functionerende producten. Onze zorg: u als klant tevreden te stellen!

 

PROCEDURE BIJ RETOUR OF BIJ AANSPREKEN VAN DE GARANTIE

Ons retourproces geldt zowel voor producten die zonder opgaaf van reden kunnen worden opgestuurd of producten onder garantie. In beide gevallen is het belangrijk om melding te maken en een retournummer, een RMA-nummer van ons te krijgen. Alleen producten met een RMA-nummer worden in behandeling genomen.

Log in op onze site en klik op Mijn Account, en daarna op Mijn Tickets en stuur ons een nieuw ticket met de volgende gegevens:

 • Naam en adresgegevens
 • Datum van aankoop
 • Factuurnummer (deze vindt u terug in de bevestiging van uw aankoop)
 • Omschrijving van de klacht (in geval van retourneren onder garantie)

Binnen 48 uur (meestal eerder) nemen wij uw aanvraag in behandeling en krijgt u van ons bericht. Indien een RMA-nummer wordt toegekend wordt deze naar u per email gestuurd met instructies hoe u uw bestelling kan retourneren.

Let op: vraag altijd uw RMA-nummer aan via het ticket-systeem, en NIET via de e-mail; zonder uw ticket en het door ons toegekende RMA-nummer zijn wij niet in staat uw klacht of uw retourzending in goede orde in behandeling te nemen. Retouren zonder een RMA nummer worden altijd geweigerd.

BELANGRIJK: In het geval dat Zelfvullen.nl conform onze afkoelingsperiode uw aankoopbedrag terugbetaalt geldt dat alleen het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten bij aankoop wordt vergoed. Kosten voor het retourneren komen voor uw rekening. Indien uw retour een garantieclaim betreft vergoed Zelfvullen de verzendkosten en de retourkosten.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »