Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op onze webwinkel. Door de webwinkel te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te vermelden. Zelfvullen.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.


BESCHIKBAARHEID

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om in onze webwinkel zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijk) niet-beschikbaarheid.


AUTEURSRECHTEN EN INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Het auteursrecht op deze website berust bij Zelfvullen.nl of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Zelfvullen.nl. Vermenigvuldigen in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Zelfvullen.nl

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »