Welkom bij Zelfvullen.nl

Zelfvullen.nl is de specialist voor uw doe-het-zelf navulsets voor de meest gangbare inktpatronen van diverse bekende merken. Naast flessen inkt,levert Zelfvullen.nl ook accessoires voor het gemakkelijk navullen, gebruiken en bewaren van uw inktpatronen zoals hervulbare inktpatronen, vultools, chip-resetters en bewaar- en transportclips. Door uw inktpatronen na te vullen bespaart u tot 70% op uw printkosten en minder vaak inktpatronen aan te schaffen.

Elke printerfabrikant stelt specifieke eisen ten opzichte van de kwaliteit van de inkt in de betreffende inktpatronen. Zo zijn stroperigheid en droogtijd belangrijk voor het goed functioneren van uw printer, en gebruikt een type patroon dye ink en een andere type patroon pigment inkt. Deze eigenschappen verschillen per merk en soms, binnen hetzelfde merk, per patroontype.

Zelfvullen.nl gebruikt daarom uitsluitend inkt die geschikt is voor uw specifieke printer. Elk navulset wordt geleverd met het juiste inkt voor uw inktpatroon, inclusief de benodigde spuiten en naalden, handschoenen, en een duidelijke Nederlandse handleiding voor gebruik.

Behalve doe-het-zelf navulsets voor uw printer, hebben wij ook een ruim assortiment aan huismerk inkt patronen, en overige IT en kantoor artikelen.

Bedrijfgegevens

Zelfvullen.nl verkoopt haar producten uitsluitend online. U kunt op locatie geen bestelling plaatsen of uw bestelling ophalen. Heeft u een klacht, of heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u via het contactformulier of per email [email protected] uw vraag stellen. Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen (in de praktijk veel sneller) uw email te beantwoorden.

Adres: Zelfvullen.nl
  Smaragd 65 (geen bezoekadres)
  3893 ES Zeewolde
   
Telefoon: +31 (0)6 1340 7406
  Wij zijn telefonisch vaak moeilijk bereikbaar; stuur ons a.u.b. een email met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Email: [email protected]
   
Kamer van Koophandel: 39085217 te Lelystad
BTW-identificatienummer: NL001148267B50
   
Rabobank rekening: 3086.28.276 t.n.v. Zelfvullen.nl
IBAN: NL58RABO0308628276
BIC: RABONL2U

 

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »