Over ons

Zelfvullen.nl levert doe-het-zelf navulsets voor de meest gangbare inktpatronen van diverse bekende merken. Daarnaast levert Zelfvullen.nl accessoires voor het gemakkelijk navullen, gebruiken en bewaren van uw inktpatronen zoals vultools, resetters en bewaar- en transportclips. Door uw inktpatronen na te vullen kunt u tot 80% besparen op uw printkosten.

Elke printerfabrikant stelt specifieke eisen ten opzichte van de kwaliteit van de inkt in de betreffende inktpatronen. Zo zijn stroperigheid en droogtijd belangrijk voor het goed functioneren van uw printer, en deze eigenschappen verschillen per merk en soms zelfs per patroontype.

Zelfvullen.nl gebruikt daarom uitsluitend inkt die geschikt is voor uw specifieke printer. Elk navulset wordt geleverd met het juiste inkt voor uw printer, spuit, naald(en) indien van toepassing en een duidelijke Nederlandse handleiding voor gebruik.

Wij blijven vooruitkijken en voegen daarbij steeds nieuwe producten en productcategorieƫn toe indien wij vinden dat het ons assortiment versterkt. Zo hebben wij onlangs CD en DVD hoesjes, CD's en DVD's, monitoren en printers toegevoegd aan ons assortiment. Naast doe-het-zelf producten hebben wij ook vaak huismerk cartridges voor degene die niet willen navullen.

Bedrijfgegevens

Zelfvullen.nl verkoopt haar producten uitsluitend online. U kunt op locatie geen bestelling plaatsen of uw bestelling ophalen. Heeft u een klacht, of heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u via het contactformulier of per email info@zelfvullen.nl uw vraag stellen. Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen (in de praktijk veel sneller) uw email te beantwoorden.

Correspondentie adres: Zelfvullen.nl
Smaragd 65
3893 ES Zeewolde
Telefoon: +31 (0)6 3318 0321
Wij zijn telefonisch vaak moeilijk bereikbaar; stuur ons a.u.b. een email met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Email: klantenservice@zelfvullen.nl
Kamer van Koophandel: 39085217 te Lelystad
BTW nummer: NL0317.62.852.B01
Rabobank rekening: 3086.28.276 t.n.v. Zelfvullen.nl
IBAN: NL58RABO0308628276
BIC: RABONL2U